| Yazar |
Mesaj |
Shevarash
Level 10

Puanlar: 3180
|
Tarih:
Sal Tem 28, 2009 12:58 pm |
  |
Belki bilenler vardır ama bilmeyenler de duysunlar istedim. Çok yeni bir seri olmamakla birlikte bu garip ikilinin çizgiromanlarını okumaya başladım. Cable, uzun zamandır favori marvel karakterlerim arasındaydı (eğitim, mutant gücü ve teknoloji bir arada uuuuu beybi!). Manyakların şahı Deadpool`a alışmam ve hayranı olmam ise daha yakın bir zamana dayanır. Bu iki birbirine zıt karakterden bu kadar iyi hikayeler çıkması bir noktada şaşırtıcı esasında. Yine de Marvel seven herkese tavsiye edilir zira seride çoğu tanıdık yüzü de dost yada düşman olarak göreceksiniz. Hikayeye gelince...
Bilmeyenler için karakterler :
Cable - Cyclops`un alternatif gelecekten gelen oğlu. Doğduğunda sahip olduğu tekno organik virüsten kurtulması için geleceğe yollanmış. Sonradan günümüze gelmiş, geldiği zaman Age of Apocalypse, yani Aponun yönettiği mutant hakim zamanlar. Telepatih, telekinetik, ışınlanabiliyor, force field var, askeri eğitimi var, tek kolu robotik ve aşırı güçlü. Epey de karizma ve sert bir amca fakat içinde iyi kalpli ve doğru şeyleri yapmaya çalışan biridir.
Deadpool - Kanserinden kurtulmak için weapon-X e gönüllü katılmış bir eski asker. Wolverine`in iyileşme faktörü sayesinde bundan kurtulur fakat bu sırada zihni de oynak bir hale gelir ve biraz! delirir. Normal insandan çok daha güçlü, hızlı ve çevik, ayrıca aşırı iyi eğitimli bir asker ve suikastçi. Deli olduğu için zihinsel olaylar da işlemiyor. Prof X ve Emma Frost dahi zihnini okuyamıyor yada zihinsel bir dalga yapamıyorlar. Diyalogları aşırı komiktir ve kendini çizgiromanın içindeki kahraman sanan bir çizgiroman karakteridir İnsanlık için en büyük tehdit nedir diye sorduğunuzda "palyaçolar" der, daha büyük tehdit dediğinizde Tv yıldızlarını sayar, daha da büyük tehdit nedir dediğinizde Galactus der, Galactus`tan daha azına ise Bush`un danışmanlarının adını verir. Yağmur altındaki pardesülü dedektif gibi karizma durmak için yukarıdaki bir adamı kafasından aşağı hortum tutması için tehdit eder, kısa süreliğine X-Men`e katıldığında standart mavi kostüm yerine Marvel Girl`in kısa etekli yeşil sarı kostümünü giyer, birileriyle savşaırken kendi kendine gaza gelir ve "bu babam için, bu bilmemne için" gibi abuk subuk şeyler uydurur (ama bunların doğruluğuna inanır, örneğin alman tiplerle savaşırken onlara Normandiya çıakrtması ve alman olmayan eski seksi yıldız Bridget Nielsen adına saldırır...) Neticede Spider-Man dahil olmak üzere Marveldaki açık ara en komik karakterdir.
 |
En son Shevarash tarafından Sal Tem 28, 2009 12:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi. |
|
  |
 |
Cyborn
Level 15

Puanlar: 9010
|
Tarih:
Sal Tem 28, 2009 1:31 pm |
  |
Gerçekten en sevdiğim Marvel Karakteridir Deadpool. Marvel Evreninde bir Çizgi Romanda olduğunu bilen tek karakterdir ayrıca  |
_________________ "He Who Sees his own doom can better avoid his path.
He Who Sees Doom of the Others, can deliver it."
- Eldrad Ulthran, Farseer of Ultwé |
|
  |
 |
Türklider
Level 14

Puanlar: 5490
|
Tarih:
Sal Tem 28, 2009 2:18 pm |
  |
Bildiğinden değil o, deli olduğundan. Yani onların gerçekliğinde doğru değil o düşüncesi
Saygılarımla... |
_________________ Türklider.
Aslansınız, kaplansınız, yürüyün bre! Hepinize tam destek, koşulsuz destek. Her fikrinize katılıyorum, yenin tüm dünyayı! |
|
     |
 |
Shevarash
Level 10

Puanlar: 3180
|
Tarih:
Sal Tem 28, 2009 3:00 pm |
  |
Zaten ben "sanan" demiştim, "bilen" değil. Dikkatli adamımdır vesselam.  |
|
|
  |
 |
Huma
Level 9

Puanlar: 2740
|
Tarih:
Sal Tem 28, 2009 3:05 pm |
  |
Güzel bilgilendirme. En kısa zamanda okuyacağım.  |
|
|
   |
 |
kaykay
Level 14

Puanlar: 6100
|
Tarih:
Pzr Tem 04, 2010 11:07 pm |
  |
black widow: deadpool thank you for accepting fighting against galactus.
deadpool: oh no! noone told me about galactus! i want my lawyer! i want my mommy! i want my lawyer's mommy!!!
çenesiyle bruce banner'ı hulk'a dönüştürmeyi bile başarmıştır.
Bunları görünce okuyasım geldi ama 1.5 gb mış  |
_________________ İstediği avatarı yükleyememek yardım beklemek....
Nickini değiştirememek yardım beklemek....
En son kaykay tarafından Pzr Tem 04, 2010 11:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
     |
 |
eripmav
Level 18

Puanlar: 2140
|
Tarih:
Pts Tem 05, 2010 12:19 pm |
  |
Complete Deadpool set bulduğum gün, hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Adamın çocuk kitabından, ansiklopedisine kadar her türlü yayını vardı. Okudum güldüm, daha çok okudum.
Bu seri ile ilgili olarak da, Deadpool ile Agent X'in birbiri ile savaşmaları bölümü şahane. Arkadaş niye pankreas çalarsın? |
_________________ That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.
İçimdeki dindiremediğim o büyük açlığımdır beni bu hale sokan. Ne arzularının üst seviyede olduğu bir gece elimi tutup o beyaz omuzlarına dökülen kuzguni saçlarını arasından bana bakan güzel kadını suçlarım bana bu laneti getirdiği için, ne de cennetin kapılarını bana kapatmış olan tanrıyı. Ölmeden önceki halimin aksine, o kan kırmızı dudaklar sayesinde şimdi acı çekmemesi için çabaladığım, gökyüzüne yükselmesi için uğraştığım bir ruhum yok...
ARTIK ÖZGÜRÜM!!!
Koşan suyu haçlayamayan vampir... |
|
   |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|