| Yazar |
Mesaj |
Keri
Greater God

Puanlar: 13592
|
Tarih:
Cum Kas 13, 2009 10:39 am |
  |
Sevgili DarLy OpuS,
Son dönemlerde işlerin yoğunluğu ve fuar telaşı yüzünden yeni pek çok kitap çıktı fakat duyuruları gecikti. En kısa zamanda halledicez bu sorunu. Söylediğin için teşekkürler. : ))) |
_________________ Saygılarımla,
Laika Yayıncılık Editörü
FrpNet ve Council of Elders Admini
Kayra "Keri" Küpçü |
|
    |
 |
Wulfgar03
Level 1

Puanlar: 20
|
Tarih:
Pts Oca 11, 2010 4:53 pm |
  |
bu kitabın yayımcısı kim arka bahçe mi? eğer arka bahçeyse okunur o kitap laika yayımcılık çok kötü çeviriyo kitapları |
|
|
   |
 |
Wulfgar03
Level 1

Puanlar: 20
|
Tarih:
Pts Oca 11, 2010 5:27 pm |
  |
çevirmenin zor bir iş olduğunu kabul ediyorum ama laika yayınlarında beni rahatsız eden şey durmadan "bir" sözcüğünü kullanmaları buda bence okuyucunun anlama kapasitesini düşürüyo o yüzden şiddetle bu fikri duyurmak istiyorum ilgili kişilere bana isim verir misin eğer biliyosan ben yeniyim burda |
|
|
   |
 |
OZ
Level 2

Puanlar: 560
|
Tarih:
Sal Oca 12, 2010 3:36 pm |
  |
Selamlar, bu tür bir eleştiriyi yapmadan evvel önce kendi diline daha hakim olmak lazım belki de... o zaman kitabı doğru okuyup okumadığımızı gerçekten kavrayabiliriz sanırım. Ondan sonra da redaksiyondan geçmiş ve onaylanmış bir metin hakkındaki eleştirinizin daha ciddiye alınacağına eminim.
İlk mesaj böyle oldu hadi bakalım.  |
|
|
  |
 |
Xacknafein
Level 3

Puanlar: 1440
|
Tarih:
Per Şub 11, 2010 1:50 pm |
  |
Kitap itina ile okundu ve beğenildi. İsimden de anlaşılacağı üzere serinin fanatiklerindenimdir. Salvatore'nin sadece iyi dövüş sahnesi anlatmaktan fazlasını yapabildiğini gösteren bir başka kanıt olduğunu, oluşturduğu kurgu ağını kitaplar ve kitaplar boyunca tutarlılıkla sürdürebildiği gösteren bir başka kitap..
Laika'da ki sevgili arkadaşlarım serinin devamını beklemekteyiz, e hadi ama..
Dipnot: Örümcek Kraliçenin Savaşı Serisini de unutmadan tabi.. (bknz: selam verip borçlu çıkmak) |
_________________ Here begins a new era...
İthaki Forum Admini
Türk Fantazya Birliği Hukuk Danışmanı |
|
  |
 |
hadess
Level 1

Puanlar: 30
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 5:35 am |
  |
Serinin ilk kitabının çevriminden oldukça uzun süre geçmiş.. 2. kitap çevirisi hakkında bir bilgisi olan var mı yoksa unutuldu mu?  |
|
|
  |
 |
Egemen Görçek
Genel Mod

Puanlar: 11221
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 12:36 pm |
  |
2 kitabın çevirisi bitti baskıya hazırlanıyor şu anda. |
_________________ Endure; In enduring grow strong.... |
|
     |
 |
bolufrp
Level 2

Puanlar: 380
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 4:03 pm |
  |
2.kitap geliyorsa güzel ilk kitapta uzu süre beklemiştik yüz yıllık bir dönemden bahsediliyor ilk başta garip geldi ama olayların gidişatı anlatılmış güzel olmuş yalnız şöle bişi var catie brie ve wulfgar ölmeleri lazım bu süre içinde 120li yaşlarına denk geliyorlar sonuçta bruenor zaten yaşlıydı regisde aynı şekilde ölmüşmüydü yaşıyormuydu o kısmını hatırlamadım sonuçta drizzt tek kalmalı tosun dahi elf klanına katılıp çocukları oldu ya  |
|
|
   |
 |
Egemen Görçek
Genel Mod

Puanlar: 11221
|
Tarih:
Cmt Tem 31, 2010 12:20 pm |
  |
Sabır, sabır. bu üçleme zaten o yüzyıllık dönemdeki en önemli olayları anlatıyor. Her şeyi öğreniyorsunuz. Bu arada 3. kitap da çevirilmekte ve en geç İstanbul kitap fuarında basılacak. |
_________________ Endure; In enduring grow strong.... |
|
     |
 |
bolufrp
Level 2

Puanlar: 380
|
Tarih:
Cmt Tem 31, 2010 6:28 pm |
  |
ölese bu üçleme boyunca wulfgarın kabile yaşamını catie brienin büyücülük yaşamını bruenorun gelen tepkilere ve gauntglyrm arayışını drizztin bruenorla maceralarını en sonunda drizzt dışında hepsinin ölümünü görecez regise ne olmuştu hala hatırlamadım bir daha okumam lazım |
|
|
   |
 |
|
|