| Yazar |
Mesaj |
Danbereth
Genel Mod

Puanlar: 58090
|
Tarih:
Çar Tem 07, 2010 3:31 pm |
  |
O animasyonlu olanlar popüler başlıklar. Seyrek değil de sık sık mesaj atılan başlıklar yani.. Başlığın ne kadar eski olduğu önemli değil, açıldığı dönemde mesaj saldırısına uğramışsa o başlık yanıp sönüyor yanlış bilmiyorsam. |
_________________ Dogancan "Danbereth" Kebude
FrpNet Rol Yapma Alanı Moderatörü
FrpNet Rol Yapma Oyunları Moderatörü
FrpNet Felsefe Bölümü Moderatörü
We of the endless are the servants of the living-- NOT their masters. WE exist because they know deep in their hearts, that we exist. |
|
     |
 |
SunShine
Level 9

Puanlar: 2420
|
Tarih:
Çar Tem 07, 2010 3:43 pm |
  |
|
  |
 |
Excelion
Level 3

Puanlar: 820
|
Tarih:
Pzr Tem 11, 2010 3:09 pm |
  |
Animelere, kutu oyunlarına dair bölümler var ancak Trading Card Game'lere ait bölüm yok -körlüğüme kurban gidip görmemişsem başka tabi-
bir dönem açıldı, kapandı da ben mi kaçırdım? yoksa 'pek bir şey yazan olmazya salla' diye mi düşünüldü? ben fantastik kurgu dalında TCG'lerin önemli bir yer tuttuğuna inanıyorum. |
|
|
  |
 |
Danbereth
Genel Mod

Puanlar: 58090
|
Tarih:
Pzr Tem 11, 2010 3:19 pm |
  |
Trading Card Gameler güzeldir; ancak cidden bir iki oyun dışında (bkz: Magic: the Gathering) o bölüm boş kalacaktır. İstenilirse Kutu Oyunları ve Dijital Oyunlar başlığını genişletip, "Dijital Oyunlar, Kutu ve Kart Oyunları" hâline getirebiliriz; fakat şahsi kanaatime göre kart oyunları için ayrı bir bölüm açmak boşuna olur. |
_________________ Dogancan "Danbereth" Kebude
FrpNet Rol Yapma Alanı Moderatörü
FrpNet Rol Yapma Oyunları Moderatörü
FrpNet Felsefe Bölümü Moderatörü
We of the endless are the servants of the living-- NOT their masters. WE exist because they know deep in their hearts, that we exist. |
|
     |
 |
Excelion
Level 3

Puanlar: 820
|
Tarih:
Pzr Tem 11, 2010 3:31 pm |
  |
Haklısın, zaten ben de 'Açın hemen troll'liyciim' demek istemedim (:
Farkındayım boş kalacağının. Çünkü özellikle Türkiye'de Mtg dışında bir iki kart oyunu var ve onların da edebiyatı yeteri kadar yapılmış durumda.
Merakımı giderdin, sağol. |
|
|
  |
 |
Mustafa Erinanç
Konu Dışı Mod

Puanlar: 21800
|
Tarih:
Pzr Tem 11, 2010 4:02 pm |
  |
Aslında boş da kalsa böyle bir başlığın bulunması hoş olabilir ve farklı kitlelere de hitap edebilir, en başta ben bile ilgiyle okurum. kutu ve kart oyunları isimli yeni bir başlık açabiliriz belki, üzerinde düşünelim. |
_________________ There was a field in my old town
Where we always played hand in hand
The wind was gently touching the grass
We were so young so fearless
Then I dreamt over and over
Of you holding me tight under the stars
I made a promise to my dear Lord
I will love you forever |
|
    |
 |
Gil-Nimloth
Level 1

Puanlar: 40
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 1:20 am |
  |
Ana sayfadaki diyarlar hakkında bilgilerde Yüzüklerin efendisi yerine Orta Dünya veya Arda daha mantıklı olur görüşündeyim. |
_________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
|
  |
 |
Keri
Greater God

Puanlar: 13612
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 9:20 am |
  |
Bu mantıkla Dragonlance yerine Krynn, Forgotten Realms yerine Faerun demek daha doğru olur ama genel anlamda, kullanım ve anlaşılma açısından böylesi daha doğru oluyor. |
_________________ Saygılarımla,
Laika Yayıncılık Editörü
FrpNet ve Council of Elders Admini
Kayra "Keri" Küpçü |
|
    |
 |
Quarion Liadon
Level 18

Puanlar: 16390
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 4:19 pm |
  |
Orta dünya veya diğer ismiyle Arda'nın batısında bilinmeyen topraklar var...
Kyrnn'e dahil olmayan doğuda minotorların yaşadığı adalar var
Forgotten Realms'de Fearun ana karasına bağlı olmayan Evermeet isimli (önemli) bir ada var
dolayısıyla bir diyarı ana karasının ismiyle değil de diyarın genel ismiyle adlandırmak daha doğru bana kalırsa... |
_________________ Spirits of Thousand Ancient Dragons have spoken...
Quarion "The Brujah" Liadon
Bloodlust... |
|
   |
 |
Gil-Nimloth
Level 1

Puanlar: 40
|
Tarih:
Cmt Tem 31, 2010 12:35 am |
  |
O zaman evrenin ismiyle adlandırmak daha doğru değil midir? Sonuçta Yüzüklerin Efendisi denilince sadece kısa süreli birkaç hikaye geliyor akla. Dragonlance veya Forgotten Realms en doğru olanı çünkü o kitaplar o isim altında bir seri olarak yazılmışlar. Ama Tolkien bir seriden bahsetmemiş, dolayısıyla en genel olan daha doğru olur görüşündeyim.
Umarım tartışmayı boş yere uzatmıyorumdur. |
_________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
|
  |
 |
SunShine
Level 9

|
Tarih:
Pts Ağu 09, 2010 2:02 pm |
  |
Bir sorum daha olacak . Turuncular okunmamış yeni başlıkları ifede ediyor diye biliyorum fakat eğer yanlış anlamadıysam en son cevaplanan kısmında olupta turuncu olmayan başlıklara rastladım. Yanlış gözlemlemiş olabilirim yada ben foruma ilk girip turuncuları yeni sekmede açıp teker teker okurken o sırada cevaplanmış olabilirler bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?? |
|
|
  |
 |
Mustafa Erinanç
Konu Dışı Mod

|
Tarih:
Pts Ağu 09, 2010 2:20 pm |
  |
Turuncular sizin okumadığınız yeni mesajlar olduğunu gösterir. En son cevaplananlardaki o turuncu başlıklara bir şekilde bakmışsınızdır bu yüzden turuncu gözükmüyordur. Bende turuncu başlıkları yeni sekmeye açarak bakıyorum genelde. Sonra diğer sekmelere geçince karışıklık olabiliyor okuduğunuz başlık hala turuncu gözüküyor olabiliyor mesela, bunun da sebebi sayfanın yenilenmemesidir. |
|
    |
 |
SunShine
Level 9

|
Tarih:
Pts Ağu 09, 2010 2:27 pm |
  |
Birde disconnect olayı var , Başınıza hiç geldimi bilmiyorum. Hattan düşüp tekrar bağlandığınızda sizin henüz okumaya fırsat bulamadığınız başlıklar artık turuncu görünmüyor. O durumda en son cevaplananlar bölümü oldukça faydalı oluyor . Keşke bir link ile son 30 (ve belki daha öncesi) mesajı da görüntüleme imkanımız olsaydı. |
En son SunShine tarafından Pts Ağu 09, 2010 2:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
  |
 |
Mustafa Erinanç
Konu Dışı Mod

|
Tarih:
Pts Ağu 09, 2010 2:45 pm |
  |
Mesaj panosunun en üst sağında:
Cevapsız mesajlar
Yeni eklenen mesajlar
Tüm forumları okunmuş say
Butonları vardır, bunlardan ikincisi olan "Yeni eklenen mesajlar" a tıklarsanız son yanıtlanan tüm başlıkları görebilirsiniz =) |
|
    |
 |
SunShine