|
 |
| Yazar |
Mesaj |
kolodor
Level 3

Puanlar: 630
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 7:02 pm |
  |
Genel olarak sevdiğim bir sistem yok; ama DnD'den ne olsa yerim. Bunun yanında d100 candır. |
|
|
  |
 |
bolufrp
Level 2

Puanlar: 380
|
Tarih:
Cum Tem 30, 2010 9:53 pm |
  |
|
   |
 |
Rhuben
Level 19

Puanlar: 3193
|
Tarih:
Sal Ağu 17, 2010 8:16 pm |
  |
| Egemen Görçek demiş ki: |
Ben seçim yaparken duygusal davrnmamaya çalıştım. Benim en güzel RP anılarım hep Rhuben'in sistemi ile oldu. Objektif bakıldığı zaman bence hala en iyisi WoD sistemi.  |
şöyle bir geçerken uğrayım dedim. Egemene katılıyorum sistem rpye izin verdiği oranda iyi oluyor.
oynanabilir kolay bir sistem diyorsanız Syberpunk (2000) idi yanlış hatırlamıyorsam çok başarılı. stat artı skill puanı üzerine 1 tane 10luk olay bu kadar. dmg hesabı var dnd deki gibi o biraz yavaşlatıyor. İlgilenenler nettten bulabilir bi inceleyin bence. |
|
|
    |
 |
Niflheim
İzleyen Mod

Puanlar: 11300
|
Tarih:
Sal Ağu 17, 2010 8:41 pm |
  |
d100 kesinlikle en beğendiğim sistemedir. BRP(Basic Role Playing) diye de karşınıza çıkabilir. Zira adından da anlaşılacağı gibi oldukça basit ve nettir.
Savage Worlds, Cortex ve Gumshoe, bir öğrensem, dünyalar benim olacak dediğim, ama üşengeçlikten bir türlü başlayamadığım sistemler. |
_________________ Fear the dead,for the vengeance shall be manifest.
Fear the spirit without a body, for he shall find a voice.
Fear the armies too long forgotten, for they do not forget.
That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die
Don't fear the end of the world
Fear what happens next
What rises must fall. What has fallen may rise again. |
|
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| |